duminică, 24 mai 2009

Cu curu-n sus !

Va rog io sa spuneti lumii intregi ce naspa e in Romania, va rog eu mult sa va autodesfiintati complet. Spuneti-le de sistemul de training de curve , de faptul ca nu invatati nimic, de faptul ca nu va duceti la spital ca rezidenti sub pretextul ca nu sunteti platiti suficient, spuneti-le ca luati spaga de la pacienti ca sa nu muriti de foame , spuneti-le mah cat de jenanti puteti sa fiti !!!
Si dupa aia cand va injura toate ziarele din Europa sa nu va mirati- ba sa-i chemati sa le mai dati si explicatii si sa le spuneti ca vi se pare perfect normal sa fie asa ca deh, trebuie sa traiasca si familia voastra.
In 20 de ani de zile romanul nu a invatat nimic nou. Nu a invatat sa lupte , nu a aflat ca ''sistemul'' nu e o chestie data de Divinitate ci e ceva creat de om si deci se poate face asa cum vrea omul, nu a invatat sa fie mandru si sa lupte . Tot ce stie sa faca este sa plece capul si sa se resemneze. Vocifereaza nitel in barba, mormaie nemultmit si cara inainte la jug ...si tot cauta sa peticeasca situatia, sa improvizeze totul rezultand in mici gainarii pe care le poarta cu mandrie sub eticheta de '' descurcaret''.
Acum 10 ani credeam cu tarie ca ne vom schimba. Azi nu mai cred.Pentru ca nu ati invatat inca sa ganditi dincolo de burti.

Un comentariu: